RAW Comedy Club i Trollhättan och på NOVA Arena den 28 februari 2013!

RAW comedy club åker i våren 2013 ut på sin längsta turné någonsin med några av Sveriges hetaste komiker just nu plus ett geniförklarat underbarn från Skottland. På turnén har Mårten Andersson, grundare av RAW comedy, med sig kritikerrosade Özz Nûjen, TV- och radioaktuella Soran Ismail (Hubbinette, SVT + Morgonpasset i P3), stjärnskottet Behrad Rouzbeh och flerfaldigt prisbelönta Ann Westin. Turnéns internationella tillskott blir det skotska underbarnet, Daniel Sloss, nyss fyllda 22 år gammal och redan ett av de största namnen i Storbritannien. Under fjorton dagar kommer komikerna att besöka fjorton städer: Stockholm, Halmstad, Borås, Trollhättan, Linköping, Örebro, Göteborg, Umeå, Luleå, Jönköping, Karlstad, Uppsala, Eskilstuna och Gävle. "RAW på turné" har premiär på Göta Lejon i Stockholm den 25e februari.

En av RAWs absolut största styrkor är att vi alltid strävar efter att hitta de komiker som är absolut hetast just nu, och att vi skapar en dynamisk mix av komiker till varje show. Den här gången känns det som att vi nästan har överträffat oss själva. Det är en blandning av rutin, ungdomlig charm och internationell stjärnglans. Det kommer att bli vår mest omfattande och roliga turné hittills!

Biljetter till RAW på turné släpps den 25e oktober. Biljetterna kostar 355 kr och säljs via Ticnet.se och lokala arrangörer. Ett begränsat antal studentbiljetter till halva priset släpps även på varje ort

Boka biljetter på:

http://www.ticnet.se/event/raw-pa-turne-biljetter/241043

www.rawcomedy.se 

Följ oss på https://www.facebook.com/RAWComedyClub