Ett minne för livet

Bröllop kräver sin planering och det tar tid att få alla bitar att falla på plats. Gill Wilkman och Mikael Torstensson bestämde sig för att ha sin bröllopsfest hos NOVA Mat och Möten - ett val de aldrig har ångrat.

I augusti i fjol gifte sig Gill Wilkman och Mikael Torstensson i Trollhättans kyrka.

- Vi tittade på många lokaler bröllopsfesten och började ett helt år innan. Runt nyår fick vi tips om NOVA Mat och Möten. Mina föräldrar hade varit där och ätit lunch och de gillade lokalen och maten, berättar Gill.

Paret föll pladask och bestämde sig direkt efter den första visningen.

- De var så tillmötesgående och kunde fixa i stort sett allt vi bad om. Vi gjorde bland annat lite justeringar i menyn och vi kunde använda de olika lokalerna som vi ville, säger Mikael.

 

Proffsig personal 

Gill och Mikael valde att ha den sittande middagen i det mindre rummet vid NOVA:s lunchservering. Festen hölls sedan i café-delen vid Science Center. 

- Det blev så fint att duka upp för middag i den mindre salen och alla våra sextio gäster fick plats. Alla kunde se toastmastern, oss och skärmen där det visades bildspel, berättar Gill.

Och när festen väl var i gång kunde de bara njuta och ha roligt.

- Jag fick inte en enda fråga om någonting. Personalen var proffsig och såg till att lösa allt.


Oanade möjligheter

Att arrangera bröllop och andra festligheter hos NOVA Mat och Möten blir allt populärare och Per Olofsson, verksamhetsansvarig, framhäver de möjligheter som finns i lokalerna. 

- Vårt historiska arv i kombination med den moderna framtoning som vi valt sätter en speciell prägel på festen. Vi har ju dessutom stora möjligheter att anpassa ytan efter kundens önskemål, säger Per Olofsson.

 

Gill och Mikaels bröllopsmeny

Förrätt
Havskräftstjärtar på bädd av blomkålscrème samt forellromsvinägrett. Bröd från NOVAs bageri

Varmrätt
Långsambakad, kryddrimmad kalvhögrev med stomp på amadinepotatis och sidfläsk. Sauterade gulbetor, äpple och sticklök samt rödvinssky

Bröllopstårta & kaffe
Tårta i etage med fyllning av chokladmousse med hallon