NOVA Restaurang

Att vi på NOVA Mat & Möten älskar att laga fantastisk mat är knappast ingen hemlighet.  Vi pratar gärna om kärleken till råvoror med hög kvalitet och hur vi kan komponera den perfekta måltiden för alla sorters tillfällen.

För oss handlar matlagning inte bara om att mätta magen utan om att skapa det där lilla extra som får gästernas smaklökar att dansa piruetter. Och självklart gäller detta oavsett om det är en lunch i vår restaurang, en fika i vårt café, bröd från bageriet eller mat vi levererar till din fest. 

Vår restaurang 

Varmt välkomna att besöka restaurang NOVA i Trollhättan. Restaurangen är belägen i en anrik industrimiljö på Innovatum. Området inbjuder till en fantastisk mångfald av olika besöksmål bara ett stenkast från restaurangen.

I en häftig miljö med en kombination av gammalt och nytt skapar denna restaurang en underbar miljö med en enorm bredd i sitt användande. Med tre olika matsalar och lokaler har vi en kapacitet som gör det möjligt att bjuda in 350 personer. Hör gärna av dig för en visning eller om du vill ha förslag på innehåll och utformning, oavsett aktivitet. 

Foodtrain Paella