Detta är NOVA Mat & Möten

personalbild 2017

Trollhättan är staden där det finns mycket spännande att uppleva. Dundrande vattenfall, slingrande kanal, glamorös filmindustri och massor av kreativitet. Det är just här, i Trollhättan, som NOVA Mat & Möten har tänts bland alla stjärnor.

Mitt i hjärtat av det spännande Innovatumområdet där 1800-talets industrihistoria möter 2000-talets teknikutveckling finns NOVA Mat & Möten. Bland stensatta lokstallar och arkitektritade upplevelsehus befinner vi oss i en unik och fantastisk miljö för mat- och konferensupplevelser.

Vår ambition är att vara det självklara valet när ni vill uppleva en trygg, kunnig trevlig personal som gärna gör det där lilla extra för att ni ska få en så bra helhetsupplevelse som det någonsin går.

Vad sägs om mat som lagas från grunden av meriterade kockar och väldoftande bakverk som formas av egen konditor. Lägg sedan till våra lokaler som kan anpassas speciellt för dina behov, oavsett om det handlar om ett event för två eller 2 500 personer.

Ägarna 

NOVA Mat & Möten drivs och ägs av Albert Kök Hotell & Konferens tillsammans med Per Olofsson. De fem delägarna är föruom Per Olofsson - Rickard Halleröd, Erik Florén, Svante Tenblad och Christoffer Florén. Samtliga delägare har lång och gedigen erfarenhet från att driva restauranger, hotell  och event.

Trio

Vår samlade kompetens tillsammans med våra team på Albert Kök, Hotell & Konferens och NOVA Mat & Möten säkerställer evenemang med hög kvalité.