NOVA Mat & Möten söker ny medarbetare till vårt köksteam.

 Efter åtta framgångsrika år med vår verksamhet på Innovatumområdet ser vi nu möjligheten att utöka vår köksstab med en person fr.o.m. hösten 2019!

Tjänsten är på heltid, där den huvudsakliga arbetstiden är förlagd på dagtid och vardagar. Arbetspass på kvällar och helger förekommer vid bokningar och evenemang.

Du kommer att ingå i ett team med en kökschef, två kockar och en bagare/konditor med support av ägare med lång erfarenhet som kock.

Vår verksamhet består av dagens lunch, dagkonferenser, bröllopsmiddagar, företagsevent samt mindre som större evenemang med stor variation på utbud, allt från enklare till exklusiva måltider för sällskap upp till 2000 personer.

Vi söker en person med gedigen kunskap inom varma och kalla köket där även erfarenhet inom bageri är meriterande.

Förutom din yrkesmässiga bakgrund och erfarenheter från branschen så lägger vi stor vikt i din personlighet och förmåga att samarbeta.

Att du även är flexibel och har en positiv och engagerad inställning i din yrkesutövning är något som vi värdesätter stort.

Är du den person vi söker?

Kontakta oss då gärna via epost kok@novamatochmoten.se eller ring vår kökschef Monica Thunberg på 0520 505 400 (dagtid, vardagar) så svarar vi med glädje på dina frågor.